Professionals Parts Banden

In een garage worden dagelijks verschillende taken uitgevoerd, zoals onderhoud, diagnose, banden uitlijnen, ... Het is dan ook van groot belang dat u met gereedschappen kan werken waarop u kan rekenen, dag in dag uit.

Theuwissen is de perfecte partner voor al uw autogereedschappen zoals handgereedschappen, aircotoestellen, diagnoseapparaten, ...

 

Autogereedschappen

DIAGNOSEAPPARATEN

Een betrouwbaar diagnoseapparaat is onontbeerlijk in een moderne garage. Door een nauwkeurige diagnose bent u in staat snel eventuele problemen te vinden én op te lossen.

We helpen u graag in het bepalen van een voor u geschikt diagnosetoestel!

 

AIRCOTOESTELLEN

Met onze aircoapparaten kan u efficiënt een lek opsporen en een professionele aircoservice uitvoeren. Al onze apparaten werden ontwikkeld voor continu gebruik in garages en hebben een lange levensduur.

 

BATTERIJTESTERS EN LADERS

Van het snel en betrouwbaar uitvoeren van een batterijtest tot het opladen van batterijen, Theuwissen beschikt over een uitgebreid gamma toestellen.

 

WERKPLAATSMATERIAAL

Zowat alle autogereedschappen zijn verkrijgbaar bij Theuwissen: schroevendraaiers, steeksleutels, powertools, hefbruggen, banden de-monteermachines, uitlijntoestellen, ...

Wij staan klaar met deskundig advies!

 

 

Sterke merken

Wij verkopen topmateriaal van kwaliteitsvolle merken. 

Registreer u nu!

Registreer u als professionele klant en krijg toegang tot onze online catalogus en webshop.

Vind je garage

Op zoek naar een garage in je buurt? Gebruik onze handige tool!